DAME SKRÆDDER

DET HAR ALDRIG VÆRET LETTERE

AT FÅ UDFØRT DIN SKRÆDDEROPGAVE

Vi ønsker at gøre det let og hurtigt at få tilpasset eller repareret dit tøj, så det sidder, som du ønsker, og så det kan bruges længe endnu. Alt du skal gøre er at vælge den tøjdel, du ønsker tilrettet herunder og følge disse tre trin: Udfyld bestillingsformularen på siden, følg opmålingsguiden og vælg afhentningssted- og tidspunkt.

SEND FORESPØRGSEL

REPARATIONER

Vi gør det let og overskueligt at få repareret eller tilrettet den tøjdel, du ønsker. Hvis du ikke kan finde den ønskede tøjdel i vores oversigt, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, om det kan lade sig gøre at løse din konkrete opgave.

BESTIL

BUKSER

Få tilpasset eller repareret dine bukser, så de passer dig perfekt. Vi klarer både oplægning med bånd, justering af livvidde og buksevidde samt udskiftning af lynlåse – og alt derimellem. Tryk på bestil herunder og få et overblik over alle dine muligheder og priser.

BESTIL

JEANS/LÆDER

Uanset om du skal have repareret slitage på dine jeans, udskiftet lynlåsen, tilpasset livvidden på dine læderbukser eller noget helt fjerde, kan vi være behjælpelige. Klik på bestil herunder for at få et overblik over dine muligheder og priser.

BESTIL

BLAZER/HABIT

Vi tilbyder mange forskellige former for tilretninger og oplægninger af din habitjakke eller blazer. Uanset om du har behov for op- eller nedlægning af ærmer, tilretninger i nakkefolden eller afkortning af længden på din blazer eller habitjakke, kan vi være behjælpelige — tryk på bestil herunder og få et overblik over alle dine muligheder og priser.

BESTIL

SKJORTER

Få tilrettet din skjorte, så den sidder, som du ønsker det. Vi tilbyder både at tilpasse din skjorte i vidden, lægge den op, sy lange ærmer korte eller andre tilretninger, du måtte have behov for — tryk på bestil herunder og få et overblik over alle dine muligheder og priser.

BESTIL

KJOLE/NEDERDEL

Er lynlåsen i din nederdel gået i stykker, eller ønsker du at få lagt din kjole op? Uanset om du har behov for oplægning, en ny lynlås eller at få syet din kjole eller nederdel ind eller ud, kan vi hjælpe. Klik på bestil herunder og få et overblik over dine muligheder og priser.

BESTIL

FRAKKE/OVERTØJ

Sidder din jakke ikke, som den skal? Vi kan både lægge ærmer op og ned, justere vidden, skifte lynlåsen og mange andre tilretninger — tryk på bestil herunder og få et overblik over alle dine muligheder og priser.

BESTIL