ERHVERV

Vi udfører opgaver for både privatkunder og tøjbutikker/virksomheder i alle størrelser

Med Onlineskrædderi vil vi gøre det let for forbrugeren at tage bæredygtige valg. Derfor gør vi det simpelt og tidsbesparende at få udført opgaver inden for skrædderi, renseri og skomageri. Vi klarer derfor stort set alle opgaver inden for disse områder – og de fleste inden for kun 24 timer.

Vi afhenter selv opgaven hjemme hos kunden eller på deres arbejdsplads i hele Jylland – uden ekstra omkostninger. På den måde er det let at få tilpasset, renset eller repareret sit tøj og sko, så det er som ønsket og kan bringe glæde mange år endnu.

Med en erhvervsaftale kan I som virksomhed få renset og tilpasset uniformer, eller tilbyde jeres medarbejdere eller kunder hurtig og bekvem tilretning af tøj og sko samt renseri, så de ikke behøver at bruge fritiden på at besøge en skrædder, skomager eller et renseri. Vores store kapacitet gør det muligt at håndtere opgaver i alle størrelser.

SEND FORESPØRGSEL

Print din skrædderseddel nemt og hurtigt, når du er kunde hos os

Tryk på ´Print skrædderseddel´ og indtast din e-mail. Kort efter vil du få tilsendt skrædderseddel samt ordrenummer, hvorefter du er klar til at komme i gang.

Du printer din skrædderseddel og udfylder felterne med de rette oplysninger og ordrenummeret. På den måde er du sikret, at tøjet kommer tilbage med de helt rigtige tilretninger.

Efter du har udfyldt skræddersedlen afleveres den til Online Skrædderi sammen med tøjet enten ved at Online Skrædderi afhenter tøj og skrædderseddel eller ved, at du selv afleverer det til Online Skrædderi. De fleste opgaver klares inden for kun 24 timer, så du hurtigt kan modtage dit tøj.

PRINT SKRÆDDERSEDDEL