HANDICAP

VI TILBYDER HANDICAPTILPASSEDE LØSNINGER

Hos Onlineskrædderi ved vi, hvor vigtigt funktionelt tøj er for at sikre en simpel og uproblematisk hverdag. Derfor tilbyder vi at tilpasse tøj efter dit handicap, så du kan bruge lige præcis det tøj, du ønsker – helt uden besvær.

Alt du skal gøre er at vælge den tilretning, du ønsker, og følge disse tre trin: Udfyld bestillingsformularen på siden, følg opmålingsguiden og vælg afhentningssted- og tidspunkt.

SEND FORESPØRGSEL

TRYKKNAP

Trykknapper gør det lettere at åbne og lukke både bukser, jakker og trøjer. Klik på bestil herunder for at få et overblik over dine muligheder for isætning af trykknapper og priser.

BESTIL

VELCROBÅND

Ved at udskifte lynlås og knapper med velcrobånd, bliver dit tøj meget lettere at iføre sig. Klik på bestil herunder for at få et overblik over dine muligheder for udskiftning til velcrobånd og priser.

BESTIL

LYNLÅS SOM LYN-LET

Gør det lettere at tage både jakke og bukser på ved at udskifte til blandt andet et større vedhæng. Klik på bestil herunder for at få et overblik over udskiftning af lynlåse og priser.

BESTIL

KØRESTOLSTILRETNING

Gør hverdagen lettere ved at få tilpasset og rettet dit tøj efter dine specielle ønsker og behov. Klik på bestil herunder og få et overblik over dine muligheder for specialtilpasning.

BESTIL

FUNKTIONEL TILRETNING

Få en lettere hverdag på dit arbejde eller i hjemmet ved at få tilrettet dit tøj, så du opnår fuld funktionalitet. Klik på bestil herunder og få et overblik over, hvad vi kan tilbyde af funktionel tilretning.

BESTIL

PROTESETILRETNING

Få en nemmere hverdag med tøj der passer helt perfekt til dig og dine behov. Vi kan f.eks. tilrette bukseben til den rette længde og lukke af med en lynlås eller fjerne et ærme i din jakke.

BESTIL