OM OS

Skrædder-, skomager- og renseriopgaver samlet i ét hus

Vi vil gøre det helt ubesværet at få lavet en skrædder-, skomager- eller renseriopgave. Derfor har vi samlet det hele i et hus, så vi er i stand til at håndtere alle opgaver. Det er let og hurtigt for dig at bestille din ønskede opgave her på siden, få den hentet, udført og leveret tilbage til dig. På den måde kan du let få pustet liv i dit favorittøj eller -sko, der efterhånden er blevet lidt slidt, få ordnet noget du ikke længere får brugt, fordi det ikke sidder eller føles, som det skal eller sikre flere års levetid på dit tøj eller dine sko.

Onlineskrædderi er centralt placeret i Østjylland og består af et hold af uddannede skræddere og skomagere med mange års erfaring. Vi arbejder med det bedste kvalitetsudstyr, og ud fra traditionen for dansk håndværk, så arbejder vi hver dag for at give tøj og sko en længere levetid.

Også vores renseri er udstyret med de bedste maskiner og udstyr, der sikrer, at din opgave udføres til højeste kvalitet – og vi bruger naturligvis kun produkter med de officielle miljømærker, Svanemærket eller EU-Blomsten.

Konceptet i detaljer

Har man brug for en skrædderopgave, gør vores bestillingssystem det let at vælge den konkrete opgave, som f.eks. oplægning af bukser eller recycling af ødelagt tøj. Derefter vælger du afhentningssted- og tidspunkt.

Med en simpel og udførlig opmålingsguide viser vi, hvordan du sætter nåle i dit tøj efter sine ønskede ændringer – og dét er det eneste, du skal have gjort inden afhentning.

Herefter møder vi op på det valgte afhentningssted, på det valgte tidspunkt for at afhente opgaven. Her vil vi desuden printe en ordrebekræftelse i bilen, så du ikke skal bruge tid på dette.

Du modtager en SMS, når opgaven er ankommet til skrædderiet, og igen når den er udført og afsendt igen. Herefter kan det tilpassede tøj afhentes i en pakkeboks eller posthus nær den valgte leveringsadresse.

Vi forventer en ekspeditionstid på højest 3 dage. Ved særlige og mere krævende opgaver, vil der dog kunne være længere ekspeditionstid.

Processen er stort set det samme ved rens og skomageropgaver – her er der blot ingen opmåling.